31-01-12

Het doek valt over Huisje Weltevree.

Het is mooi geweest!
Vijf jaar is een mooi getal om in schoonheid te stoppen met ons Huisje Weltevree.
Het vlotte de laatste tijd toch niet meer om postjes te plaatsen, niet dat er geen inspiratie meer was, alleen de zin om het hier allemaal neer te pennen ontbrak me...

En inderdaad, in alles is er evolutie en zeker in de internetwereld.
Facebook deed zijn intrede en ook ik sprong op die wagen. En in tegenstelling tot wat velen beweren, kan je je privacy op Facebook veel beter bewaren dan op de blogs. Niet dat ik dat ooit nodig vond voor de verhalen op Huisje Weltevree, die mochten stuk voor stuk allemaal door het grote publiek gelezen worden, want die zijn gewoon leuk en herkenbaar voor ieder gezin met kids.

Misschien neem ik ooit de draad weer op? Geen idee.
Ondertussen ga ik wel een soort fotoboeken maken met het beste uit Huisje Weltevree voor de kids later, als aandenken aan deze toch wel speciale tijd. En het blogje blijft gewoon staan, ik haal het niet weg, alleen worden de commentaren gesloten.

En als afsluiter deze mooie, die kon ik jullie niet onthouden:
We zitten in de auto en rijden naar school.
Aan het stoplicht wend ik me tot Karel en zeg "Weet jij wel dat ik van je hou?"
"Ik weet het" zegt hij "ik hou ook van mij!" Tong uitsteken

Het doek valt over Huisje Weltevree.jpg

21:13 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (6) | Tags: kids, anekdote, einde, blog, bloggen, blogje |  Facebook |

Commentaren

Hey Bientje, ik zal u eeuwig dankbaar zijn dat ik je blog leerde kennen. Je hebt me heel veel bijgebracht. En ik heb een hele fijne dame leren kennen! En ik zie je nog hé Bientje!
xxx

Gepost door: christa | 31-01-12

Reageren op dit commentaar

Ach..tóch! Jammer..ik zal het naar binnen gluren in het weltevreden huisje wel gaan missen, maar na de lange afwezigheid was ik daar tóch al een beetje aan gewend! hehe!
Geniet van alles wat je verder doet en gaat doen hè meid!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 31-01-12

Reageren op dit commentaar

Over... maar niet uit :-)
Goh wat 5 jaar geleden heet van de naald was is nu bijna nostalgie.
Je hebt hier een prachtboek neergeschreven, een prachtherinnering voor de kids. Wat is er in 5 jaar veel gebeurt.
Veel succes met het maken van een mooi fotoboek.
Ik vraag me af of over 5 jaar facebook ook bijna nostalgie zal zijn, waar zullen we dan staan...
Zie je op facebook !
Groetjes.

Gepost door: Jessica | 01-02-12

Reageren op dit commentaar

Geen leuke anekdotes meer over de kids? Ik ga het missen, ook al ben je eigenlijk al langer weg, dit lijkt zo definitief. Jij hebt me leren bloggen zusje, door huisje Weltevree is er voor mij een hele wereld opengegaan. Ik zal je daar altijd dankbaar voor blijven.

Gepost door: Jientje | 01-02-12

Reageren op dit commentaar

Jammer,jammer, ik kwam af en toe toch eens kijken of er iets gepost was... maar ik volg je reilen en zeilen verder wel op FB al reageer ik niet altijd. Dank je wel voor alles wat je me in het begin van het bloggen aangeleerd heb!!

Gepost door: magda | 01-02-12

Reageren op dit commentaar

Oh wat spijtig toch Bientje. Jij en je zus zijn in mijn ogen toch bij de pioniers geweest. Via jullie kreeg ik ook af en toe een nuttige tip om toe te passen op mijn eigen blog. Er zijn er zovelen die de voorbije periode gestopt zijn met bloggen en anderen beginnen een blog, maar het is niet altijd hetzelfde. De BBB waar ik helaas nooit bij kon zijn. Het zullen altijd fijne herinneringen blijven. Geniet van wat je verder doet. En misschien kom je ooit wel terug.

Gepost door: Stefanie | 04-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.