06-08-11

Op avonturenkamp.

De vakantie is alweer meer dan voor de helft voorbij!
En wat hebben wij gedaan?
Karel is bijna onmiddellijk na school op avonturenkamp vertrokken met Kazou. Donderdag laatste schooldag en vrijdagmorgen de trein op naar Sy in de Ardennen. Het beloofde een mooi kamp te worden met klimpartijtjes, deathrides, wandelingen, spelletjes,... en dat is het ook geworden! Een onvergetelijke herinnering!

Kazou 2011 Karel.jpg

Alleen jammer dat we direkt bij thuiskomst al in allerijl naar de dokter konden gaan wegens tonsillitis of angine zoals wij dat hier in de Vlaanders noemen... Maar goed, beter ziek worden de laatste dag van het kamp dan de eerste hé!
Tong uitsteken


21:15 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (7) | Tags: kamp, kazou, avontuur, sy, ardennen, deathride, klimmen, spelen, vriendjes |  Facebook |

Commentaren

Ziet er leuk uit, alleen jammer dat hij het kamp van deze week heeft moeten missen hé?

Gepost door: Jientje | 06-08-11

Reageren op dit commentaar

Die kampen van Kazou, ze hebben heel wat in petto voor onze tieners Bientje. Fieke praat nog steeds over het kamp van vorig jaar en dit jaar kwam het er niet van met onze reis naar Spanje. En spijt dat ze had. Volgend jaar gaat ze dus weer en ik ben er blij om. Ze kan er uiteindelijk heel wat meer activiteiten doen dan bij de eigen gezinsvakantie en die ervaringen heeft ze voor het leven. De collage van Karel is prachtig, zijn vreugde spat gewoon van elke foto. En hij heeft er ongetwijfeld weer heel wat vrienden bij.

Gepost door: Stefanie | 06-08-11

Reageren op dit commentaar

Leuke foto-collage!
O wat zou ik zo'n kamp als kind ook leuk gevonden hebben! Ik was een echte pippi langkous, kroop graag in de bomen, wou een aap hebben, deed avonturentochten met mijn broers. Maar wij hadden niet de kans om zo'n leuke kampen te doen, we vlogen gewoon naar de "speelschool " in de zomer, dju toch!
liefs

Gepost door: christa | 06-08-11

Reageren op dit commentaar

Een heel leuke collage van een mooie vakantie .Karel zal er zeker nog van nagenieten!

Gepost door: magda | 07-08-11

Reageren op dit commentaar

Hoi zusje!
Leuke collage van een haantje-vooruit! Maar hij is wel een teer pietje hé deze vakantie! Het zal aan dat "Belgische zomerweer" liggen zeker!
Groetjes!

Gepost door: lena | 08-08-11

Reageren op dit commentaar

Ooooh...die kabelbaan kén ik..heb daar vaak aan de overkant-oever van de Ourthe m'n boekjes zitten lezen hehe! Sy...dat is zowat een tweede thuis geweest voor ons gedurende lange en korte weekendjes..Axel kent er de weg! Schitterende omgeving waar Karel was..hij heeft het zo te zien zeker weten heel erg naar zijn zin gehad! :-)

En ziek thuiskomen van een kamp...dat is eigenlijk ook alleen maar een teken van dat het goed was...vermoeidheid laat veel bacillen toe hè. Ik lees hier alleen van nog meer ellende? hopelijk snel weer beter!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 08-08-11

Reageren op dit commentaar

Een beetje een late reaktie op een laat postje, maar het is overduidelijk dat Karel zich kostelijk vermaakte. Echt iets voor hem denk ik. Hij hoeft daar niet stil te zitten ;-)

Gepost door: Geert | 10-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.