05-04-08

Een contente mens.

Ik ben vandaag een contente mens ondanks dat de regen weer met bakken uit de lucht komt vallen...

want
- Ik heb eindelijk een leuke outfit voor de communie (er zit nu wel een redelijk groot gat in mijn portemonnee, maar manlief weet gelukkig dat ik niet wekelijks zo ga shoppen, dus...) Ik voel me er supergoed in en zie er zelfs slank uit terwijl ik dat niet ben... da's kunnen hé!

- Skynet heeft ervoor gezorgd dat we niet steeds die hele rimram van onze URL moeten invullen bij het plaatsen van een reactietje.
Dat bespaart heel wat tijd en miserie want mijn vingers slaan daar constant van in de knoop.

- Ik heb gisterenavond zitten prutsen met Google en Google Reader en I Google en ik heb een fantastisch gepersonaliseerde Google startpagina tevoorschijn getoverd.
Als ik internet opstart dan kom ik meteen op mijn persoonlijke startpagina waarop ik in één oogopslag kan zien wie er een nieuw postje heeft gezet op zijn blogje.
In tegenstelling tot de Headlines van de skynetblogs kan ik er ook andere blogjes opzetten zonder dat dat een foutmelding geeft, dus Heaven in Belgium, Arnel's blog, Anneriek's boekenlog en enkele andere Engelse blogjes zitten nu ook bij mijn favorietjes.
Naast een overzicht van de nieuwe postjes op blogjes zie ik in één oogopslag het weerbericht voor de eerstvolgende drie dagen, het woord van de dag in het Nederlands en Engels.
Kan ik vlug een woord opzoeken in de Van Dale online... snel een filmpje zoeken op YouTube.

IGoogle

Magda, vraag me nu niet direct hoe ik dat allemaal gedaan heb, want op sommige dingen ben ik dus eerder toevallig terecht gekomen...
Er zit ook heel wat werk in, je doet het dus niet op 5 minuten... vooral niet de feeds van je favo blogjes ingeven en indelen in de Google Reader...

Maar ik ben content!
Prettig weekend!

16:15 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (11) | Tags: blogje, bloggen, google, igoogle, google reader |  Facebook |

Commentaren

Allé zus... Je hebt je geamuseerd geloof ik!
Groetjes!!

Gepost door: lena | 05-04-08

Reageren op dit commentaar

Knap gedaan.. .. maar ik zie zo op tegen al dat werk :-(

Gepost door: viviane | 05-04-08

Reageren op dit commentaar

hallo, goe bezig zeg !! veel liefs van aan t'zeetje, prulleke.

Gepost door: nicole | 05-04-08

Reageren op dit commentaar

dat kan ik geloven dat je content bent!
Bedankt voor het heaven linkje trouwens!

Gepost door: Jientje | 05-04-08

Reageren op dit commentaar

haha
en nu zonder te moeten zoeken spellekes spelen zeker
hahaha

Gepost door: c-mie | 06-04-08

Reageren op dit commentaar

goh danne veertiger zo content kan zijn met een schone startâgina van igoogle .... hihihi, wie had dat nog ooit gedacht!
Pfff wel veel werk hé, ik heb een zeer beknopte startpagina (tulpjes heb ik alleszins) en de t° van de dag .. maar jij bent wel veel verder gegaan en het zal zeker praktisch zijn.
Allée tof dat ge zo'n schoon tenueken hebt gevonden. Moesten alle kleren ons slank kleden, zouden we mss niet meer op dieet moeten?!
Fijne zondag nog!

Gepost door: patsy | 06-04-08

Reageren op dit commentaar

Bientje, Het is toeval, maar ik heb ook zo'n startpagina van Google met net hetzelfde prentje bovenaan. Heel handig hé ?
Ik wens je nog een prettige zondag.
Groetjes.

Gepost door: Piet | 06-04-08

Reageren op dit commentaar

Ja handig hoor! Vooral als je weinig tijd hebt natuurlijk! Ik goegel gewoon maar langs alle blogjes om te zien of er wat nieuws staat hahahahahahaha!
Krijgen we nog een fotootje van die mooie outfit? Ben wel nieuwsgierig!
En neeee...ik ga geen galerij aanleggen van mizzD-op-klompenfoto's hoor...eentje is wel genoeg in m'n zijkolommetje...heb er pas nog een kinderfotootje van mezelf op gezet...vond ik leuker!
Liefs hè!

Gepost door: mizzD | 06-04-08

Reageren op dit commentaar

Awél Bientje, Als jij content bent, ben ik dat ook ! Ik vind het altijd fijn dat mensen tevreden zijn, geeft een positieve uitstraling ! Maar dat hebben jullie toch alle 3 !
Groetjes;-)

Gepost door: Nicole | 06-04-08

Reageren op dit commentaar

zegggggggggg..... ik heb nog niets eens iets gevraagd,hahaha!
Wees gerust die igoogle heb ik ook.Maar vraag me niet hoe ! Dat heb ik via een blogtiener die een gmail adres had bekomen. Maar ik wist nog niet dat je via dat scherm de nieuwe postjes van de blogs kon lezen. Allé ik weet weer wat doen!! en als het niet lukt....hahahaha!

Gepost door: magda | 06-04-08

Reageren op dit commentaar

chique bij mij is de startpagina de krant... maar ik vind die van jou stukken toffer, misschien moet ik er ook eens werk van maken...*oh zucht, ik kijk er nu al tegenop* Maar hoed af voor jouw talent Bientje!! En nu ja, graag een foto van de nieuwe outfit hè!!

Gepost door: Blah | 07-04-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.