16-02-08

Vanalles te vieren!

Dankzij Skynet kan ik dit weekend, wat zeg ik, VANDAAG al mijn 200.000 bezoekers vieren! Hoera hoera!
Ze hebben blijkbaar nog altijd niet gevonden hoe ze de dolgedraaide tellers moeten kalmeren waardoor ik deze laatste week tienduizenden bezoekers over de vloer heb gekregen.
De dorpel van de voordeur van Huisje Weltevree is volledig platgelopen!
Kijk maar!

dorpel

Nu weet ik wel dat ons blogje graag gelezen wordt, maar dit is toch een klein beetje overdreven. Op naar de 300.000 dan maar? En da's dan al binnen veertien dagen hé als ik het goed bereken. Hihihi winking0009

Daarnaast moeten we vandaag ook nog eens vijf kornuiten ontvangen uit Karel's klas en daar moeten we nog een en ander voor voorbereiden! Dus het wordt hier nog druk!

Allé, deze gastvrouw gaat nu zorgen dat haar huis wat op kant ligt zodat er hier kan gespeeld worden deze middag! En iedereen moet straks ook nog van een natje en een droogje worden voorzien, én we hebben vanavond nog een logeetje, dus...

Het verslagje volgt! Uiteraard!

10:28 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (11) | Tags: kids, verjaardagsfeest, verjaardag, blogje, feest |  Facebook |

Commentaren

Bientje, Ja ook mijn tellertje draait rond als gek. Eerst is dat wel plezant, maar na een tijdje wordt toch wel wat van het goede teveel hé ?
Ik wens je nog een fijne namiddag toe met alle kornuitjes.
Groetjes.
Ps. Ik heb je mailtje ontvangen. Jullie hebben alleszins een goede keuze gemaakt. M'n zoon heeft ook zo'n fototoestel. Een prima apparaat.

Gepost door: Piet | 16-02-08

Reageren op dit commentaar

heppie burtdei! Hé, ik had dat nog niet gezien van die tellertjes! Ga direct eens gaan neuzen of ik ook een kadootje gekregen heb!
Nog een dikke verjaardagszoen aan de jarige, enne, je hebt geluk het is lekker zonnig, ze kunnen met de jassen en de bal in de tuin!

LIefs
Inge

Gepost door: Inge | 16-02-08

Reageren op dit commentaar

Allé vooruit! Maak er maar een mooie namiddag van! Hij is dan toch niet ziek geworden?
Groetjes!!

Gepost door: lena | 16-02-08

Reageren op dit commentaar

Tja... je kunt er nu niet veel meer aan zien hè aan die teller...en ronde getalletjes vangen is nog nooooit zo moeilijk geweest...zo moet je er nog 30 en zó zit je er 300 overheen hahahhahhahahahahha! Je hebt er al bijna 210000 hoor...die 300000 heb je maandag al denk ik hahahahahahaha! Ach...we moesten maar blijven lachen hè...we kunnen er toch niks aan doen!
Fijne dag vandaag!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 16-02-08

Reageren op dit commentaar

ongeloofelijk niet? Ik dacht dat mijn populariteit gewoon magisch gestegen was hihi blijkbaar dus niet.... hihi zette eventjes de domper op de feestvreugde toen ik je blogje las... maar 't brengt ook wel vreugde hé?
geniet er van 't is misschien van korte duur... groetjes

Gepost door: moekemama | 16-02-08

Reageren op dit commentaar

bwaaa, op vier uur tijd zijn er toch alweer 6500 bijgekomen dan! Waar is de tijd dat 100 bezoekers per dag een magisch getal was? Bwwwwaaaahh, volgens mij hebben die tellers ons al lang van alles wijs gemaakt, ik geloof er allemaal niet veel meer van, en dit zeker niet!!! Ben wel benieuwd hoe ze dat gaan oplossen? Hihi! Schoon fotoke hé zusje? Hihihi!

Gepost door: Jientje | 16-02-08

Reageren op dit commentaar

chique voordeur heb jij hoor Bientje! Het lijkt wel een Paleisdeur! En de 'zulle' is inderdaad heel goed platgelopen.
Tja.... die tellers hé. Ik weet ook niet hoe ze dat nu weer zullen oplossen. Kunnen ze ook niet volgens mij.

Ik moet hier nog een jarig ventje komen feliciteren!
7 jaar al! Amai... proficiat hoor! 'k Hoop dat Karel zich super geamuseerd heeft vandaag!
Groetjes en liefs

Gepost door: lucretia | 16-02-08

Reageren op dit commentaar

Gelukkige verjaardag Van ons allen!!!!
Vele groetjes

Gepost door: Belgique | 16-02-08

Reageren op dit commentaar

Dolgedraaid tellerke Aha !!! Ik had al het gevoel dat er wat mis was met dat tellerke op mijn blog. Zomaar opeens meer dan 133.000 bezoekers. Ik dacht al dat hoe minder ik schreef hoe meer bezoekers ik kreeg. Maar hier lees ik dan eindelijk de oorzaak van de opeens vreemde grote belangstelling voor mijn blog. Dolgedraaide tellerkes !!! Hopelijk was Karel zijn tellerke ook niet dolgedraaid en bracht hij 15 kornuiten mee naar Huisje Weltevree in plaats van 5 :-)
Greetz,

Gepost door: Jess | 16-02-08

Reageren op dit commentaar

oei 'k sta weer achter, heb ik Karels verjaardag gemist zeg!!!! een veel te laten happy birthday!!! En dat ze 't kot niet afbreken vandaag hè!!!

Gepost door: Blah | 17-02-08

Reageren op dit commentaar

hoera heb je die van mij al eens bekeken amai ik dacht al
wat is mijn blog plots super bekeken
volledig belgie wil plotseling knutselen.
prettige zondag

Gepost door: marij | 17-02-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.