13-01-08

Nieuwsflash!

Het dak is gisterenavond van het Sportpaleis geblazen!
Er was weer een hele mensenmassa op de been voor Natalia en het was dan ook dubbel en dik de moeite! 
We hebben onze auto zoals gewoonlijk op de P+R parking op linkeroever gelaten en zijn met de tram/metro naar het Sportpaleis gereden. Het was nog maar 19u en de tram zat al afgeladen vol, allemaal voor Natalia!
En hoezeer schoonzusje ook luid liep te verkondigen hoe jammer ze het vond dat het concert nu ineens was afgelast omwille van nieuwe stemproblemen bij Natalia... niemand vertraagde zijn pas en iedereen spurtte richting Sportpaleis.

NataliaNatalia is in vier jaar tijd uitgegroeid tot een heus podiumbeest.
Ze bespeelt haar publiek als geen ander en krijgt écht iedereen van zijn stoel, je kan gewoon niet blijven zitten!
De dames van En Vogue zijn doetjes tegenover haar.

Schoonzusje heeft Natalia ooit nog zien optreden in de Abdijhoeve in 2003, vlak nadat ze tweede werd in Idool en toen ze dus eigenlijk nog betaalbaar was om in kleine zaaltjes op te treden.
Zij keek dus haar ogen uit hé gisterenavond!
Zo'n metamorfose!
Oordeel zelf. Ik heb nog een filmpje gevonden op YouTube van de selecties voor Idool 2003 waarin ze Joyfull Joyfull zingt...

ShhZet daar dan Shaggy naast en je weet het al hé, dat geeft vonken!
Niet dat Shaggy kan zingen hé, 't is een rapper en je verstaat dan ook de ballen van wat hij zingt of zegt, maar hij is grappig en minstens een even groot podiumbeest als Natalia!

En we hebben meegeschreeuwd en gezongen zodat we vandaag helemaal schor zijn, but who cares? 't Is toch zondag vandaag en veel moet er toch niet gebeuren!
Oh ja, nog iets!
We zijn met een taxi teruggemoeten naar linkeroever... maar we waren niet de enigen hoor!
We dachten namelijk slim te zijn en nog iets te gaan drinken vooraleer we de metro naar de parking terug zouden nemen. Kwestie van de ergste drukte te vermijden?
Well, have we got news for you!
5 na 12 was de laatste metro... en 't is wel een eindje lopen hoor naar die parking, dus... en de taxirit was niet inbegrepen in het ticket...

't Is altijd met dezelfden dat dat gebeurt hé! icon-rolleyes winking0009

15:16 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (9) | Tags: sportpaleis, concert, en vogue, natalia, shaggy |  Facebook |

Commentaren

Ik heb het verslag al gekregen van Fie... Het was zeker de moeite geloof ik hé! En hoeveel verrekijkertjes heb je gebruikt om naar Shaggy te kijken? Hahaha!! Heel jammer dat ik het gemist heb!! Volgende keer misschien alhoewel het dan wel niet met Shaggy zal zijn.
Jullie hebben de smaak te pakken om met een taxi te rijden zeker? Hahaha!!!
Groetjes!!

Gepost door: lena | 13-01-08

Reageren op dit commentaar

Oooooh! Is het een ex-Idol?? Vnadaar dat ik niet wist wie ze was dan...die lopen allemaal nog niet echt lang mee hè! Wel een goeie stem als ze die gospel zingt...terechte winnares als ze zó goed kan zingen en dan ook nog eens zo'n podiumtijger bliojkt te zijn...knap hoor! Hier waren de winnaars bijna allemaal mannen geloof ik ( ik hou niet zo van dat soort tv-programma's hahaha da's wel duidelijk zeker? :-))) )...en je hoorde er daarna niet zo heel erg veel meer van...de meesten zijn musicals gaan doen!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 13-01-08

Reageren op dit commentaar

hihi die drank altijd hé, ... maar ja, ... ge kunt er maar deugd van hebben!
prettige zondagavond nog!

Gepost door: ann | 13-01-08

Reageren op dit commentaar

Dat optreden was de max hé !
En die taxi, dat zou mij ook kunnen overkomen...maar ik weet mijn weg langs binnen, is alleen heel even druk a/h Sportpaleis zelf. En aangezien ik een mindervalidenparkeerkaart heb sta ik altijd op zo'n 10m van de ingang. Dus ik MOET wel iets gaan drinken daarna, ik geraak het 1ste uur toch niet van die parking weg......das tenminste een reden om te drinken;-)))))))))

Gepost door: Nicole | 13-01-08

Reageren op dit commentaar

Echte sterren nemen een taxi, he !

Gepost door: els | 13-01-08

Reageren op dit commentaar

1 woord fantastisch hoe een mens kan genieten van schone muziek hé? Clouseau was het voor ons.... jammer dat het al gedaan is.... misshien nog ne keer volgend jaar?
een fijne start van je week!

Gepost door: moekemama | 13-01-08

Reageren op dit commentaar

Ik zie dat je een leuk weekend gehad hebt. Dus genoeg vitamientjes opgedaan voor de nieuwe werkweek.
Groetjes.

Gepost door: anita | 14-01-08

Reageren op dit commentaar

Dat klinkt als een zeer geslaagd en gezellig weekend, voor nu dan net zo'n fijne week gewenst, liefs

Gepost door: Suus | 14-01-08

Reageren op dit commentaar

Goh! Inderdaad ja, als je dan de filmpjes van haar optreden van nu ziet, dan lijkt het wel of we onze eigenste Tina Turner hier hebben, amai!

Gepost door: Jientje herself | 14-01-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.