02-07-07

Het moment van de confrontatie.

Zaterdagmorgen op soldenjacht geweest... alleen, zonder huisgenoten die na een half uur al beginnen te zagen net als ik mijn draai begin te vinden tussen de rekken.
Alleen... en voor mij alleen!

Maar da's natuurlijk ook het moment van de confrontatie hé!
Daar alleen in dat pashokje, met alleen een piepklein spiegeltje waarin ik met moeite het bovenste van mijn hoofd zie.. Je moet er altijd uit hé als je jezelf van kop tot teen wil bekijken! Eerst even op dat stoeltje gaan staan om te zien of ik het zo toch in dat spiegeltje al niet een beetje kan zien... want buiten het pashokje staan ze wel met z'n tienen mee te kijken!
Waarom kookt mijn ventje toch zo goed en zo graag?
Waarom eet ik zo graag?

PashokjeIk ga beladen met zeker 20 kledingstukken het pashok in en kom er dodelijk gefrustreerd met misschien 2 die passen terug uit. En dan is het eigenlijk nog niet echt waar ik naar op zoek was...! Pffff!

Een winkel verder heb ik blijkbaar meer geluk en kloppen de maten ook wat beter, zodat ik toch nog met een goed gevoel naar huis kan!

Oh ja, nog iets! En daar ben ik expert in!
Ik ga naar de solden en kom thuis met kleren die NIET afgeprijsd waren!

17:30 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (10) | Tags: kleren, solden |  Facebook |

Commentaren

kom op met ..... die foto's van je nieuwe kleren. maar ze zijn zo slim in de winkels om afgeprijzde en nieuwe door elkaar te hangen en ja dan kan je dat tegenkomen hé .

Gepost door: marij | 02-07-07

Reageren op dit commentaar

Ik slaag hier ook steeds in. Erg hé.

Gepost door: Wendy | 02-07-07

Reageren op dit commentaar

Hahaha zusje!! Was het weer zo laat?? We kennen dat hé!!
Groetjes!!

Gepost door: lena | 02-07-07

Reageren op dit commentaar

Ah ja! Dat soort dingen móét je gewoon alleen doen!! :-))) En inderdaad...uiteindelijk worden het toch vaak de niet afgeprijsde spullen hè! En ik heb dan nog geluk...meestal kom ik met helemaal niks thuis!!! Die mode van tegenwoordig...de shirts eindigen net onder de boezem en de broeken net boven de venusheuvel...en wat doe je dan als jongvoelende vrouw van toch wel middelbare leeftijd met dat enórme stuk niemandsland daar tussen in hè! whahahahahahahahhahahahahahahahahahhaa!!
Groetjessssssssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 02-07-07

Reageren op dit commentaar

Hallo Kom even langs om je een fijne week toe te wensen.

Gepost door: Chris | 02-07-07

Reageren op dit commentaar

hoi hoi hoi De eerste dagen van de solden....niks voor mij. In Frankrijk was het al een paar dagen solden maar daar zie je alleen in de grote steden zo'n massa in de winkels. Best leuk zo rustig "soldekes" doen. Nog een fijne avond/nacht!

Gepost door: Nana | 02-07-07

Reageren op dit commentaar

Heerlijk solden, neuzen tussen allerlei dingen, ik heb afgelopen zaterdag ook wat koopjes gedaan. 4 broeken voor 30 euro, en 2 bh's voor 15 euro. Ga maar door, hihi, INSLAAN MAAR...

Fijne dinsdag, liefs

Gepost door: Suus | 03-07-07

Reageren op dit commentaar

Oeps!!! De confrontatie met een rond getalleke...maar dan in de badkamer???
Hihi, spreek er me niet van!!!

Gepost door: Jientje | 03-07-07

Reageren op dit commentaar

hahahaaaa waarom ken ik dat gevoel ook? beladen 't paskot in en niks kopen. gefrustreerd in de spiegel kijken.
Rood van de warmte het opgeven.
En als ik iets koop is 't inderdaad niet gesoldeerd :D

Soit, nu ben ik NIET met de solden naar de winkel geweest en 'k heb toch min of meer mijn gerief gevonden. Tshirts, badpak, slippers, lingerie, bloesje, ceintuur, plastuiten, shortje.... de portemonnee heeft het gevoeld :D

Gepost door: Blah | 03-07-07

Reageren op dit commentaar

dat klinkt me ook bekend... ...in de oren hoor. Hier ga ik niet naar de solden, hoewel ze hier ook bestaan. Ik koop nog liever mijn kleren in België omdat de prijzen daar ook al zijn ze niet in solden goedkoper zijn dan hier. Maar ja wat is hier niet duurder dan in België! Ik weet het ... Het water die uit de kraan komt (koud alleen) is hier gratis, ook als je de w.c. doorspoeld is dit gratis. Er is hier toch iets goedkoper dus.
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 03-07-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.