30-06-07

De sprong van Karel.

Ik heb het allemaal niet meegemaakt, maar ik krijg de tranen in mijn ogen als ik naar het filmpje kijk dat mijn grote dochter heeft gemaakt!
Zij en ik hebben namelijk samen aan haar juf gevraagd of ze naar de sprong van broer mocht gaan kijken en foto's mocht nemen van het gebeuren. En het mocht!
En zo kon ik het toch een beetje meemaken want Paulientje heeft geen foto's genomen maar direct een filmpje gemaakt van het gebeuren! Dat is nog mooier!
Ondertussen had ze juf zo ver gekregen dat alle kindjes uit haar klas die een broertje of zusje hadden in het derde kleuter mochten gaan kijken, fijn hé!

Ik ben zo trots op mijn twee, ik zit hier zowaar te glimmen!
En ook een traantje weg te pinken... stom hé!
Maar zie toch eens hoe hij zijn jufje knuffelt voor hij springt!
Ik had zijn hartje willen voelen!

16:15 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (10) | Tags: school, juf, kids |  Facebook |

Commentaren

wat een heerlijk gevoel moet dat gegeven hebben aan jou als mama; en ik zou wel eens willen weten wat Kareltje eigenlijk voelde. Hij wil groot zijn, dus hij springt... maar het afscheid moet niet meegevallen zijn denk ik. Wat zou er in dat hoofdje omgaan hé.
Groetjes

Gepost door: Lucretia | 30-06-07

Reageren op dit commentaar

Mooi zeg!! Paulientje heeft dat goed gefilmd zodat je het toch ook een beetje kon meemaken!! Heel leuk om te zien. Mooi initiatief toch hé!! Eén van zijn eerste sprongen in zijn jonge leventje!!
Groetjes!!

Gepost door: lena en me | 30-06-07

Reageren op dit commentaar

Aaaach! Verdikke...zelfs ík zit met tranen! Wat een schattig filmpje...die Paulien kan er echt wat van hoor! En dat knulletje van jou...aggoooot! Dat hartje zal bijna uit z'n borstkasje gesprongen zijn...! :-)))
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 30-06-07

Reageren op dit commentaar

Je mag terecht glimmen van trots met zo'n twee kanjers.

Gepost door: els | 30-06-07

Reageren op dit commentaar

snotter Amaai Bientje, ik zit hier ook te snotteren... zo ontroerend, het pakt je hé. Zo symbolisch, ik denk dat zijn hart uit zijn keel bonsde, en dan erover springen en heel even met spijt nog eens achterom kijken om dan toch blij zijn ballon te pakken.
Sniffel...
LIefs,
Inge

Gepost door: Inge | 30-06-07

Reageren op dit commentaar

prachtig ... dat ze dit samen konden beleven , dat ze het filmde zegt ook genoeg ... vind je niet ? Geniet nog van je zondag .

Gepost door: marij | 01-07-07

Reageren op dit commentaar

krop in de keel echt waar dat doet me toch ook wel iets hoor!
Wel een mooi gebaar dat grote zus dit mocht meebeleven en alles kon vastleggen voor jou!
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 01-07-07

Reageren op dit commentaar

sprong Hey Bientje

Ja, het is voor die kids ook weer een grote stap hé. Aan de ene kant zijn ze zo blij dat ze kunnen leren lezen en schrijven maar aan de andere kant was die kleutertijd ook heel erg leuk. Fijn initiatief van de leerkrachten, de symbolische sprong! En Paulien heeft dat heel goed gedaan zowel voor jou, nu kan je je toch mooi voorstellen hoe het geweest was + alle broertjes en zusjes waren er bij, heel leuk!

Gepost door: patsy | 01-07-07

Reageren op dit commentaar

Bekomen van mijn bezoekje aan het hemelhuisje? Ik ben er al drie keer terug geweest! hahahahahahahhhhaahaaa! Die baguettes...oh oh oh....en dan te bedenken dat jientje vertelde dat ze er meestal al de helft van opheeft eer dat ze thuis is...jaaaaaaaa nu weet ik waarommmmmm! whahahahahahaahhahahaaa!
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 01-07-07

Reageren op dit commentaar

Amiaa ik zit hier ook met een krop in mijn keel. Vind het een zeer orginele manier van de juffen.
Liefs,

Gepost door: Wendy | 01-07-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.