23-06-07

Geen goegelkwien!

Zit ik hier gisterenavond een halve avond te goegelen naar hunken en vind ik toch niks dat mij maar enigszins tevreden kan stellen zeker?
Ik weet het, ik weet het, ik ben zéér kieskeurig, maar toch, een mens zou toch denken dat je al wat sneller een gespierde kerel met Franse trekjes zou vinden om op de blog van mijn zusje te zwieren hé! Nu ze naar de Provence is, is het de taak van de blogging sisters om het daar wat levendig te houden... En naar goeie traditie van het Hemelhuisje zet je daar dan af en toe een hunk op!

stokbroodmetkindMaar hoe ik ook goegelde, ik vond alleen brave exemplaren! Ze waren zeker Frans! Alpaintje op, baguetje mee, vanachter op de vélo... maar er ontbrak iets!
Ik dacht al dat het aan mij lag, want ik ben in wezen een braaf meisje hé! Tot ik ineens iets in de gaten kreeg op de toolbar van google... Er zit een filter op!
Een filter om alle sixpack buikjes en sexy kontjes uit te filteren! 
De toolbar bij Jientje en Mizzd is vast en zeker anders ingesteld dan de mijne. Maar ja, dat is ook alweer niet verwonderlijk hé, ik heb hier trouwens nog twee kabouters in huis die naarstig goegelen op vanalles en nog wat!

Eens ik natuurlijk die filter had uitgeschakeld, ging alles véél beter! Mijn ventje kreeg zelfs al een beetje schrik!
En ik heb me geamuseerd! Goh!
Ik heb met Photoshop geknipt en geplakt en ik zat hier in mijn eentje te giechelen met de resultaten.
Hou volgende week het Hemelhuisje maar in de gaten want ze komen eraan die Franse hunken!

16:00 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (6) | Tags: sexy, sixpack, bloot, google, zus, hunk, blogje |  Facebook |

Commentaren

45005 staat er hier te blinken.
Proficiat daarvoor .
Jammer dat hij niet rond was dan kon ik een vermelding geven.

Gepost door: blogvinder | 23-06-07

Reageren op dit commentaar

Hihihihi Bientje;-) Jij moet er ook niet achter zoeken hé, ik bedoel postings ! Ben hier komen bijlezen en zit met de tranen in de ogen van het lachen.
Ik ben benieuwd welke mooie Franse hunks we mogen verwachten volgende week;-))) Denk dat Jientje daar absoluut geen bezwaar tegen gaat hebben hihihihi
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 23-06-07

Reageren op dit commentaar

Jaja zusje! Goegelen is niet alles hé en als je het niet gewoon bent weet je niet dat daar een filter kan opzitten natuurlijk!! Eigenlijk toch goed gevonden van Google want die kabouters zouden ook wel eens hunks of babes kunnen zoeken hé!!
Groetjes!!!

Gepost door: lena en me | 23-06-07

Reageren op dit commentaar

Bientje, Dat belooft voor volgende week in 't hemelhuisje. Ik kan me goed voorstellen dat jij je geamuseerd hebt.
Ik wens je nog heel veel googleplezier.
Veel groetjes.

Gepost door: Piet | 24-06-07

Reageren op dit commentaar

olalala, olalala, daar moet ik zeker bij wezen!
Ben al benieuwd!
Fijn weekend - groetjes

Gepost door: lucretia | 24-06-07

Reageren op dit commentaar

HUNKS?? WAAR??? Zie..ik ben meteen klaarwakker nu! hahahahahahaaa! Een filter op Google?? Nog noooooit van gehoord...die stel je dan zelf zeker in?? Dat hebben wij hier natuurlijk niet echt nodig...geen kindjes in huis en Axel mag niet zonder supervisie op de pc! hahahahahahhahahaaa! Ik zal trouwens eens kijken of er geen filter bestaat voor 'sexy teefjes'...maar dat zal datzelfde filter van jou wel zijn! whahahahahahahhahahaaa!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 24-06-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.