19-05-07

Bobbejanenland.

Onze Karel zegt het zo mooi: We zijn naar Bobbejanenland geweest gisteren!
Ik denk dat in zijn hoofdje er naast de Indianen ook Bobbejanen zijn en die zullen hoogstwaarschijnlijk ook schieten met bananen... Hoeveel keer ik ook zeg "Het is Bobbejaanland", telkens zegt hij Bobbejanenland!

Het weer is ons enorm gunstig gezind geweest en aangezien we met zijn achten waren (schoonzusje, de twee nichtjes en Fie waren mee) in plaats van met z'n viertjes, kon ik al eens ontsnappen aan één of andere attractie die me toch ietsje te ver ging! Laat ons zeggen dat er iets minder echtelijke druk op mij werd uitgeoefend, er waren anderen genoeg die zich met plezier opofferden om mee over de kop te gaan terwijl schoonzusje en ik rustig wat bijkletsten onder het nuttigen van een kopje koffie.

Onze Paulien heeft gisteren haar grenzen afgetast en haar limiet ontdekt! Ze kickt normaal op alles wat over de kop en snel gaat maar in de Fly Away heeft ze haar grenzen bereikt.

Flyaway

FlyawaydetailIn dat ding hang je gesandwiched op je buik en wordt je alle kanten opgedraaid, ook ondersteboven! Bovendien moest ze ook nog eens plassen, maar dacht ze van "Oh, ik ga hier nog snel eens op voor ik naar het toilet ga!" Plassen is nooit een prioriteit hé! En dat was een kleine misrekening. Ze is er wenend van ellende uitgekropen, nog net niet met een natte broek... Maar daarna is ze wel weer op de Typhoon geweest hoor!

Typhoon

We hebben inderdaad een aantal keer een natte broek gehad, maar of het ons deerde? Het deerde ons kleinste manneke alleszins niet. Natte broek of niet, tijd voor een praatje met een leuk meisje is er altijd, kijk maar!

Kareltjekeuveltje

 

09:14 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (9) | Tags: pretpark, kids |  Facebook |

Commentaren

leuk! Hey Bientje

Jullie zullen zich zeker ferm geamuseerd hebben! Ons Moonray zou dit jaar ook graag naar Bobbejaanland gaan, maar hij heeft een klein hartje en ik vrees dat er daar toch wel redelijk wat wilde attracties zijn. Het weer was gisteren zalig hé, met momenten echt warm zelfs en ginder zal dat zelfs nog beter geweest zijn.

Gepost door: patsy | 19-05-07

Reageren op dit commentaar

:-) die wilde dingen is toch ook niks voor mij :-)
hij is er wel al vroeg bij hé :-)
schattig toch
fijne zaterdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-05-07

Reageren op dit commentaar

Hahaha. Karel op de versiertoer in Bobbejanenland. Zo te lezen hebben jullie daar dolle pret beleefd.
Nog heel veel groetjes.

Gepost door: Piet | 19-05-07

Reageren op dit commentaar

als dat nie leuk was !!!! het weer zat mee en de sfeer ziet er super uit ,
gewoon eens afspreken en we maken samen nog eens een trolletje met Paulientje

Gepost door: marij | 19-05-07

Reageren op dit commentaar

pretparken... ... is altijd een leuke bezigheid. En als het dan nog net de mooiste dag van het lang weekend is, dan kan het niet meer stuk!

Gepost door: cis | 19-05-07

Reageren op dit commentaar

Was daar zo'n 10 jaar geleden! Het zal wel flink veranderd wezen ondertussen...ik vond er voor mij nog genoeg te doen en ik durf echt bijna nergens in! hahahahahahahaa!
Leuke foto van Karel...een echte Don Juan hè...in zijn natte broek! hahahahahhaa!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 19-05-07

Reageren op dit commentaar

Amai, hij is er ook vroeg bij , he !!!
Van wie heeft hij dat ?

Gepost door: els | 19-05-07

Reageren op dit commentaar

niet te doen!W Amaai dat strijkijzer waarin ze eerst rondgezwierd werd zag er bijna nog meer te doen uit dan die Typhoon waar ze achteraf inging! Phoe, liever zij dan ik!
En wij zitten morgen in Walibi!

Liefs,
Inge

Gepost door: inge | 19-05-07

Reageren op dit commentaar

Schattige foto van Bobbejaantje met zijn liefke!!
En met zijn natte broek!!! hihihi!!
Wat Paulien durft heb ik in mijn ganse leven nog niet gedurfd hoor! Ik zou het idd ook houden op een taske koffie, op de begane grond!!

Gepost door: Jientje | 20-05-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.