14-03-07

Misplaatste margrietjes.

snoezemargrietToen ik dit weekend het postje van A3eindje las over de vaas die ze van haar ventje gekregen had voor haar verjaardag werd ik plots herinnerd aan een gelijkaardig voorval waarin ik de hoofdrol speelde, maar dan niet met een vaas maar met een lingeriesetje...
Ik denk dat wij nog niet getrouwd waren, net wel of net niet, ik weet het niet meer, maar het doet er niet zoveel toe. Mijn ventje kwam thuis met een cadeautje voor mij. Hij was met héél veel zorg iets gaan uitkiezen voor mij in een dure lingeriewinkel... het was perfect, althans... de maat klopte precies! Hoe hij dat heeft klaargespeeld weet ik nog niet, maar ik kan me er één en ander bij voorstellen!
taart2

Het was een lichtblauw transparant gevalletje met margrietjes op geborduurd, wit met gele hartjes in de bloemetjes... en een string! Zo'n ding waar je na een half uur al de muren van op klimt, ook al heb je nog nooit bergen beklommen!
Ik heb direct gevraagd of ik het kon gaan ruilen, want dat ik dat setje écht niet zag zitten. Ik kon er zó mee uit een taart springen!
Oh wat was mijn ventje teleurgesteld, dat kon je zo van zijn gezicht aflezen!
Ik heb het ingeruild voor een stijlvol chocoladebruin setje, niet transparant met een beetje kant, en met een, volgens mijn ventje dan, bomma onderbroek...

18:30 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (11) | Tags: anekdote, mijn ventje, lingerie |  Facebook |

Commentaren

i love it! de bomma - onderbroeken dan! lekker geen zorgen maken of het wel ok zit, altijd goed, ...

maak er nog een fijne avond van! (mét bomma - onderbroek, ... of zonder, ... je ziet maar!!)

Gepost door: ann | 14-03-07

Reageren op dit commentaar

hallo! Ik denk dat hij toch echt gezweet heeft om zo'n setje te gaan kopen en dan ga jij het zomaar in gaan ruilen! Foei! Ik zou het onder in de kast gestopt hebben zogenaamd voor speciale gelegenheden!hahaha.
Hier zijn de kleinkinderen ook aan het skeeleren.Het is een rurdtige straat dus kunnen ze met de buurkinderen blokjes rond skeeleren.

Gepost door: magda | 14-03-07

Reageren op dit commentaar

hmm, er is toch ook moed voor nodig om te durven zeggen dat je het met zorg uitgezochte kado niet ziet zitten, zeker als de maat dan wél perfect is !! Maar langs de andere kant, als je het nog kan ruilen voor iets dat wél draagbaar is, dan is het géén weggesmeten geld..als je niks zegt wél ...

Gepost door: Jientje | 14-03-07

Reageren op dit commentaar

wat een prestatie, dat je ventje met de juiste maat thuiskomt, jammer dat hij niet dacht aan het draagcomfort.

Gepost door: easycooker | 14-03-07

Reageren op dit commentaar

margrietje Allé Sabine, dan kon je eindelijk eens de bloemetjes gaan buitenzetten!
;-))

Gepost door: inge | 14-03-07

Reageren op dit commentaar

Wil jij voor je verjaardag... een óma-onderbroek! Dat zingen mijn nichtjes wel eens, komt uit een tv-programma geloof ik! hahahahahahaaa! Moest ik meteen aan denken nu!
Ach, die mannen hè...ze hebben er zo hun fantasieën bij en als ze de moed hebben, kopen ze het nog ook! Vriend hier niet hoor...heb hem er wel van kunnen overtuigen dat zo'n setje bij mij héél anders zou staan dan bij de modellen uit die boekjes...heb al niet eens hoge hakken voor eronder...zie je het al voor je met degelijke wandelschoenen?? whahahahahahahahahahaaaa!
Yuck...strings, niks voor mij ook hoor...zou constant lopen te trekken om dat touwtje tussen m'n billen vandaan te krijgen! :-)))
Ik vind het inderdaad moedig van je dat je het gewoon bent gaan ruilen...was anders toch zonde van het geld geweest hè! ( en ook die bomma-onderbroek is zó uit als het moet...dat zal manlief toch wel gemerkt hebben zeker?! ;-) whahahahahahahahaa)
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 14-03-07

Reageren op dit commentaar

lingeriesetje.. Heilaba bien; ik herinner me vaag dat ik eens vele van je setjes zien hangen heb aan één of ander raam ennnn...;hewel da was nie mis qua kleur en vorm hoor. Alleen de maat deed bij mij een vraagje rijzen : ZIJN ZE HET OF ZIJN ZE HET NIET??? Het was eens wat anders dan een vaas hé...hahaaa. Groetjes

Gepost door: me | 14-03-07

Reageren op dit commentaar

Hahahahaha Bientje;-) Ik moet ook niet weten van zo'n reetveter;-)))
Ik ben hier al dikwijls komen lezen, maar heb niet overal de tijd om een reactie te posten. Heb je ondertussen wel al aan mijn linkjes toegevoegd, want het is hier altijd plezant;-)))
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 14-03-07

Reageren op dit commentaar

hahaha mannen hé! We kunnen er ondertussen hartelijk om lachen hoor met die vaas.
Enne...geef mij ook maar een 'bomma'onderbroek, die zitten véél comfortabeler dan die touwtjes hahahaha
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 14-03-07

Reageren op dit commentaar

dan heb ik een slim ventje, die koopt gewoon niks voor mijn verjaardag... het is voor mij al een groot plezier als hij mijn verjaardag niet vergeet ;-))

Gepost door: Lunita | 15-03-07

Reageren op dit commentaar

Inderdaad, cadeautjes zijn leuk om te krijgen.... of soms toch ook niet.

Gepost door: Margo | 15-03-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.