07-03-07

Duracell konijn.

Gisterenavond ben ik inderdaad niet mee gaan skeeleren, ik heb van die twee uur in mijn eentje geprofiteerd om als een Duracell konijn door het huis te razen.
Vorige zomer hebben we een speelkamer gemaakt op zolder en alle speelgoed naar boven verhuisd. In de winter is dat begrijpelijk dat de zolder een beetje te koud is om te spelen en dan verhuist er zo beetje bij beetje weer speelgoed naar beneden, tot het weer eivol begint te staan en moeder ineens een aanval van claustrofobie krijgt. Vanavond heb ik dus de hele handel weer naar boven gebracht zodat we weer wat adem krijgen beneden.
Terwijl ik dan toch boven was... je kent dat wel, dan begin je daar ook vanalles op te ruimen... heb ik maar meteen alle bedden verschoond ook. Dan ben ik nog boodschappen gaan doen voor het avondeten, en heb ik ondertussen verse bloemen meegebracht. Weer thuis heb ik verder getornadoot; wasmachine vullen, afwassen, telefoontje naar oma, telefoontje naar de mama van een vriendje van Karel, boeket van Valentijn, dat druk op weg was een droogboeket te worden, in de vuilniszak kieperen, was plooien, was strijken, enz.
En toen mijn kroost thuiskwam, kon ik héél tevreden zijn dat dat al allemaal achter de rug was!

facial maskIk denk dat ik ziek wordt... dat zouden mijn zusjes toch zeggen als ze me hadden bezig gezien!

Als afsluitertje heb ik mezelf dan getrakteerd op een gezichtsmaskertje (zonder komkommers op mijn ogen) en ben ik achter mijn peeceetje geslopen om dit postje te maken dat ik dan met het handige planknopje vanavond op mijn blogje zal laten verschijnen.

18:30 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

mag ik je batterijen eens lenen? die van mij geraken niet terug opgeladen na vorige zondag, ...

Gepost door: ann | 07-03-07

Reageren op dit commentaar

Oeoeoei, oei, oei, En is't al beter zusje? Maar allee, soms is dat al eens nodig hé, en dan ben je zo tevreden over jezelf, ik ken dat ook hoor!!

Gepost door: jientje | 07-03-07

Reageren op dit commentaar

Afzegging Tom-Du avond... Bientje,
Inge vroeg me jou een berichtje te zenden. Ze is met Florian in het ziekenhuis. Hij heeft een darm-maag infectie en een baxter gekregen. Inge zegt dat hij al wat aan de betere hand is. Maar morgen kan ze tot haar grote spijt niet komen naar je Tom-Du avond. En ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt dat ik ook niet kom.
Groetjes,
Jessica.
't Zal voor een volgende keer zijn. Alvast heel veel plezier gewenst op je Tom-Du avond.

Gepost door: Jessica | 07-03-07

Reageren op dit commentaar

Die kamer.. Je kwam binnen door de voordeur, rechtdoor was de keuken,( met dat gordijn en die schouw met antieke spulletjes)maar de kamer die ik bedoel was links als je naar de keuken ging ! Dat was niet de living!

Gepost door: jientje | 07-03-07

Reageren op dit commentaar

Het lijkt wel... of je je zelf een beetje moet verdedigen dat je niet bent gaan skeeleren! hahahahahhahahahahaaa! Je bent flink tekeer gagaan zeg...ik werd al moe van het lezen erover alleen! :-))) Dat maskertje had je wel verdiend...was het lekker? Geef mij maar die komkommer...maar dan wel lekker aangemaakt op m'n bord! hahahahahahaaa!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 07-03-07

Reageren op dit commentaar

Oeioei zusje toch, En dan nog onder je voeten krijgen van ons Fie!! Ai ai ai!!!
Ik heb me vanavond bezig gehouden met mijn zetel opnieuw herwaarderen. Met een matrasnaald alle knopen die eraf waren en opgehoopt lagen in een schaaltje er terug aanzetten. Ik kan je zeggen, het was niet voor de poes hoor!! Ik voel mijn rug bijna niet meer!!!Me heeft wel geholpen want anders zou ik er waarschijnlijk nooit aan begonnen zijn. Maar nu ben ik echt content!! Het is weer in orde!!
Groetjes!!!

Gepost door: lena | 07-03-07

Reageren op dit commentaar

Lentekriebels??!!!! Ohla meiske, je lentekriebels komen naar boven??!!!! Goe bezig; laat je maar goed gaan...dat beloofd een zomer te worden....Groetjes

Gepost door: "me" | 07-03-07

Reageren op dit commentaar

Knopen.... Alléé Lotte, ik ben content dat jij content bent. Het was es een andere manier van naaien hé....Oei oei. Groetjes

Gepost door: "me" | 07-03-07

Reageren op dit commentaar

dat kan deugd doen! Ik krijg ook veel van die 'aanvallen' en achteraf ben ik dan content. Maar om er soms aan te beginnen dat vind ik de moeilijkheid. Ik denk dat ik een diesel ben. Traag op gang maar eenmaal bezig ben ik niet te stoppen.
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 08-03-07

Reageren op dit commentaar

Goed zo... Fantastisch toch wat wij vrouwen allemaal tegelijk kunnen doen hé. En achteraf heb je er alleen maar plezier van.

Gepost door: Margo | 08-03-07

Reageren op dit commentaar

ah ha een goed gedacht, ik zal mij ook eens van die "duracell" batterijkes aanschaffen... ;-)

lieve maangroetjes

Gepost door: Lunita | 08-03-07

Reageren op dit commentaar

Bientje, Hopelijk had jij je skeelers niet aan toen je als een Duracell konijn door het huis raasde. Maar je hebt gelijk, opgeruimd staat netjes.
Jullie hebben alvast een leuke vakantiebestemming uitgekozen. Alweer iets om naar uit te kijken.
Groetjes.

Gepost door: Piet | 08-03-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.