11-02-07

De slaapbank.

De zondag zit er ook weer zo goed als op! We hadden weer een vrij gevulde agenda én een logeetje zaterdagavond! Regelmatig wordt die slaapbank hier opengeklapt voor het een of ander vriendje of vriendinnetje, en ze blijven allemaal even graag! Deze keer was het de buurt aan S., ons nichtje dat 4 maand ouder is dan Paulien. Karel wilde per sé bij de meiden op de kamer slapen om niks van de pret te missen, maar de dames hadden wel andere plannen! Eerst wilden ze hem in het hoge bed van Paulien krijgen zodat zij lekker knus met zijn tweetjes in de slaapbank konden slapen. Maar dat wou hij natuurlijk niet hé, dan kan je zowel in je eigen kamer gaan slapen, want daar lig je toch écht wel geïsoleerd van de pret, niet?maantje
Dus hup, alle drie in de slaapbank en S. zou nog een verhaaltje vertellen voor het slapengaan. Na een kwartier hadden ze het hem al zo beu gemaakt (vraag me niet hoe - échte vrouwen zeker? ) dat het ventje smeekte om in zijn eigen bedje te mogen liggen! En dat was uiteindelijk wel de beste oplossing denk ik voor alle partijen... De dames konden ongestoord nog wat bedgeheimen delen, gniffelen en giechelen en ons manneke kon aan zijn welverdiende nachtrust beginnen.
Iedereen tevreden!

21:14 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (9) | Tags: kids, logeren |  Facebook |

Commentaren

Laat ... ... je niet doen door die meiden hé Karel.
Den Breydel steunt je vanaf zijn blogske zulle.
... ik wil ook nog wel eens vriendinnekes uitnodigen om te blijven slapen, maar ik mag niet van Wietje, flauw hé, hahahahahahahaha.
Zoete groetjes hé Bientje.

Gepost door: Breydel | 11-02-07

Reageren op dit commentaar

*8 Dat is inderdaad maar de beste oplossing dat hij in zijn eigen bedje slaapt!!! Dat hebben die twee goed bekeken hoor.

Groetjes

Gepost door: anita | 11-02-07

Reageren op dit commentaar

Een vijver bij twee tieners.... nee , dat gaat nooit goed natuurlijk! :-)))
Btw...Bientje...is dat stokje van jou nou al eens op gang gekomen? Ik lees er nergens meer iets over?
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 11-02-07

Reageren op dit commentaar

Hihihihii! Ik zou jullie waarschijnlijk niet eens kunnen verstaan, zo lekker beppend met z'n 4-en! hahahahahahahahhaaaaa!

Gepost door: mizzD | 11-02-07

Reageren op dit commentaar

*** Ik kom jou een fijne zondag avond wensen geniet er van , en voor morgen een goede start voor deze week ….muzikale groeten Tilly

Gepost door: Tilly | 11-02-07

Reageren op dit commentaar

OEPS Daarmee dat ik zo'n pijn heb aan mijn linkeroor, en ik maar denken dat ik Florian zijn oorontstekingsbeestje heb overgekregen...
Je mag mij dat niet kwalijk nemen, maar met alle euforie ivm dat non-fictieboek wat heel veel kans heeft om er te komen ben ik dat stokje hélemààl vergeten...
Niet boos zijn dus. Ik snuister nu eens rond, en plaats het of vanavond, of morgen.
Beloofd!

Gepost door: inge | 11-02-07

Reageren op dit commentaar

Eind goed al goed...

Nog een fijne start van deze nieuwe week!!

Vele groetjes,
Nicole

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 12-02-07

Reageren op dit commentaar

Oef, ik geraak terug op mijn blog, was me dat stressen gisteren, ik dacht weer dat er iets met de computer mis was !! En dat gebeurt dan altijd als je geen tijd hebt hé ?

Gepost door: jientje | 12-02-07

Reageren op dit commentaar

slaapbank zonder jongens ... des te leuker Bientje

Een slaapbank zonder jongens is voorlopig nog altijd stukken leuker ... een jongen verstaat toch niet al dat geklets en gefriemel, gegiechel en gepruts. Hij was waarschijnlijk blij dat hij er heeft kunnen van meegenieten, maar al even content met zijn eigen veilige nestje.

Groetjes patsy

Gepost door: patsy | 12-02-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.