13-01-07

Stressen!!

computerbrandEen halve ochtend zitten stressen om 4 meiden te kunnen inschrijven voor een Kazou kamp van deze zomer! Je kunt één weekend inschrijven tussen 10 en 16u, zowel online als bellen, maar alles is natuurlijk overbelast. En dan heb ik in mijn euforie toch wel Paulien in de verkeerde periode ingeschreven zeker?? En corrigeren/annuleren was niet mogelijk natuurlijk!
Ik dacht dat mijn ventje mij ging vermoorden, ’t vriendinneke was lekker al ingeschreven eind augustus en Paulien ging naar ’t zelfde kamp in juli…. Bij de inschrijving van het derde vriendinnetje werd het rijksregisternummer niet aanvaard, ggggrrrrrrrrrrrrr en ondertussen zaten we allemaal (de echtgenoot, de dochter en ikzelf) met een telefoon aan ons oor om te proberen te bellen naar het inschrijvingsnummer om mijn fout te kunnen rechtzetten en telefonisch verder in te schrijven. celularEn alsof dat allemaal nog niet genoeg was, stond de mama van Margotje (waarvan het rijksregisternummer verkeerd was) zonder sleutels aan de verkeerde kant van haar voordeur en haar papieren lagen netjes binnen naast de computer… HAAR ventje was vertrokken terwijl ze een boodschap was gaan doen en zij stond buiten… En HAAR taak was om de jongens in te schrijven!!
Mij is het nu gelukt, de 4 meiden trekken 19 augustus Robin Hood achterna! De mama van Margot is ondertussen ook binnen geraakt in haar eigen huis en gaat nu door dezelfde stressboel als ik daarnet!

12:00 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (12) | Tags: kids, kamp |  Facebook |

Commentaren

hallo! Ik kom je een fijn en deugddoend weekend wensen!
Lieve groeten!

Gepost door: suikerbossie | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

Allé, het is je toch gelukt zus! Proficiat, dan is de stress niet voor niets geweest!

Gepost door: lena | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

amaai... ... ik zou ook stressen hoor!!!
En wat betreft dat tandenpotje, ik ben nog demonstratrice geweest van Janbibejan ;-)
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

Aaarrggghhh! Ik zou compleet gek worden denk ik! Maar het is je gelukt!!!! Jippieee! :-)))
Volgens mij mag je zelf aan jóúw slachtoffer ook een andere vraag stellen hoor...heb tenminste al andere vragen ook zien rondgaan ondertussen!
Groetjessssssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

Al goed dat mijn zus en ik niet op kamp willen!:-)
Mama zou "flippen"!


Groetjes en prettig weekend

Gepost door: emiel | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

Hallo Bientje, Prettig weekend en vele groetjes vanuit Oostende.

Gepost door: Jeroen | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

Awel,tis ondertussen gelukt de jongens zijn ondertussen ingeschreven oef

Gepost door: Belgique | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

wat een toestanden! Help, zijn dat zo'n toestanden om op kamp te kunnen gaan???? Gelukkig dat die van mij nog véééél te jong zijn daarvoor!!

Ontstress nu maar, en nog eens ongelofelijk bedankt voor dat liedje!!!!
Liefs en groetjes,
Inge

Gepost door: inge | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

Op TV al beelden gezien van ouders die in een tentje voor de schoolpoort gaan liggen om toch maar kindlief in die of die school te kunnen inschrijven... Is this real ? Niet meer normaal hé de dag van vandaag!!!!

Gepost door: jientje | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

Op TV al beelden gezien van ouders die in een tentje voor de schoolpoort gaan liggen om toch maar kindlief in die of die school te kunnen inschrijven... Is this real ? Niet meer normaal hé de dag van vandaag!!!! Laat maar, uwe computer zegt GELIEVE één minuut te wachten tussen 2 reacties, awel dat warten geen 2 reacties, 't ging alleen niet rap genoeg , en nu mag ie nog eens werken zie, wat denkt dieeee ?

Gepost door: jientje | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

Herkenbaar !! Helemaal herkenbaar wat je daar nu beschrijft... Mama heeft die perikelen ook moeten doorstaan toen mijn zus en ik vroeger op kamp wouden :)
Och ja, ze zullen je er heel dankbaar voor zijn, want dat vinden ze toch fijner, met iemand die ze al kennen op kamp gaan, i.p.v. zo helemaal alleen gedropt te worden...
Ik spreek uit ervaring, ik geef namelijk zelf ook kampen aan kindjes.. Dat zijn nog kleintjes en dikwijls hun eerste kamp dan, maar na een paar uurtjes zijn hun ouders voor het eerst eens even uit hun kleine hoofdje verdwenen ;)
Prettig weekeinde nog,

Gepost door: CIA | 14-01-07

Reageren op dit commentaar

Bientje Gelukkig is het jouw gelukt .Wat een geloop zeg.Maar Paulien haar geluk kon niet meer op.Nog een fijne zondag .

Gepost door: Angélique | 14-01-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.